- Orele de Lucru: 9:00 - 17:00
- Liber: Sâmbătă şi Duminică
Orele de Lucru

Despre noi

Compania mixtă Moldo-Americană „MolDan” SRL – o Întreprindere cu peste 24 de ani de experiență pe piața tehnico-medicală din Republica Moldova, oferă în locațiune instituțiilor medicale de stat si celor private, Centre funcționale de Imagistică prin Rezonanță Magnetică (IRM), Tomografie Computerizată (CT) si Radiologie (X-Ray) în construcții modulare moderne „la cheie”.

Servicii

Compania oferă în locațiune instituțiilor medicale de stat si celor private, Centre funcționale de Imagistică prin Rezonanță Magnetică (IRM), Tomografie Computerizată (CT) si Radiologie (X-Ray) în construcții modulare moderne „la cheie”.

Centre Funcționale IRM
„la cheie”

IRM Siemens

Societatea Civilă Moldo-Americană „MolDan HolDing” a asamblat și dat în locațiune Primul Centru IRM, care sa deschis pe 29 septembrie 2019 la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie ”Diomid Gherman” din Chișinău, R. Moldova.

Centre Funcționale CT
„la cheie”

CT

Preconizăm să asamblăm și să dăm în locațiune Centre Funcționale de Imagistică prin Tomografie Computerizată pe tot teritoriul Republicii Moldova, UTA Găgăuzia și Partea Transnistreană. La moment suntem la etapa aprobării viitoarelor proiecte.

Centre Funcționale X-Ray
„la cheie”

X-Ray

Compania oferă în locațiune instituțiilor medicale de stat si celor private Centre Funcționale de IRM,CT și X-Ray „la cheie” în construcții modulare moderne.

0
Ani de Experiență
0
Companii Reprezentate în MD
0
Instituții Deservite până în Prezent
0
Module (Reparație, Deservire și Mentenanța)

De ce puteți avea încredere în noi?

40

Sistemele CT

Compania MolDan Service livrează și instalează sisteme CT în termeni scurți. Efectuăm întreținerea și reparații la sistemele IRM și CT pentru cele mai mari centre medicale din Moldova.
IRM Siemens

Sistemele IRM

Compania noastră a instalat primul sistem IRM de 3 Tesla la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din or. Chisinau. Efectuăm întreținerea și reparații al sistemelor IRM în cele mai bune centre medicale din Moldova.
7

Cușcă Faraday (Faraday Cage) la Sistemele IRM

Inginerii companiei MolDan Service pot construi Cușcă Faraday (Faraday Cage) la Sistemele IRM în 10 zile. La ziua de astăzi, prețurile noastre pentru fabricarea Custilor Faraday, sunt cele mai joase pe piața medicală a Moldovei.
36

Sistemele X-Ray

Compania Moldan Service oferă instalarea, mentenanța și reparația sistemelor X-Ray, inclusiv și schimbul tuburilor X-Ray la prețurile producătorului, cu o calitate garantată a lucrărilor efectuate.
25

Generatoarele de Oxigen (O2) si N2

Compania MolDan Service este distribuitorul oficial al companiei INMATEC în R. Moldova. Noi oferim, fără excepție, avantajele instalațiilor complet integrate pentru organizarea producerii de oxigen, direct la locul de aplicare al produsului final. Vă oferim instalarea, întreținerea și repararea acestor sisteme O2 și N2.
12

Încarcarea cu Heliu lichid (LHe) al sistemelor IRM

Compania MolDan Service oferă livrarea de heliu lichid pentru sistemele IPM, furnizarea de piese de schimb și întreținere, verificând etanșeitatea vidului și a volumului de heliu al criostatului; închirierea vaselor Dewar (vase Dewar de 500 de litri) și dispozitive de revărsat, și alte servicii.

Trimiteti un mesaj